AKS og SFO i vinterferien

AKS og SFO i vinterferien

I vinterferien tar vi i mot grupper fra AKS og SFO

Mange av dere kjenner allerede til Engineerium og har besøkt oss flere ganger. Men for dere som ikke har hørt om oss før; her kommer en kort introduksjon:

Engineerium er et interaktivt opplevelsessenter som ligger på Fornebu, og det er gratis å besøke oss. Vi viser teknologi og innovasjon, og det er fokus på olje, gass og andre energikilder, og barna får testet ulike naturvitenskapelige fenomener i praksis. Enkelt forklart, er vi et mini Teknisk Museum. Les gjerne mer om Engineerium på våre nettsider: www.engineerium.no

I vinterferien tar vi  imot grupper fra SFO/AKS. En av de ansatte her på Engineerium vil ønske dere velkommen ved ankomst og deler ut oppgaveark og setter dere i gang i utstillingen. Barna bør være delt opp i grupper på forhånd. Når oppgavearkene er løst, kan barna få utforske utstillingen på egenhånd og leke i EnergyLab. Barna får også med diplomer når besøket er over. Vi har nye oppgaveark, og nye Strawbees byggesett som vi setter frem, så de som har besøkt oss tidligere vil få noe nytt å utforske. Vi kjører også en legokonkurranse gjennom uken, hvem bygger den kuleste modellen inspirert av noe i utstillingen i løpet av uken?  Vi trekker en heldig gruppe som får en overraskelse i posten uken etter vinterferien.

For å bestille tid, send oss en mail på post@engineerium.no med ønsket ankomsttid og omtrent antall barn. Dere bør sette av en time i utstillingen, og det vil være mulig å spise matpakken sin her enten i forkant eller etterkant av besøket.