Teambuilding og aktiviteter

Teambuilding og aktiviteter

Engineerium tilbyr en rekke ulike aktiviteter i utstillingen, enten i forbindelse med et møte eller som egen teambuildingaktivitet.

Guidet omvisning i utstillingenIMG_1344

Guiden tar deg med gjennom den interaktive utstillingen og forteller om installasjonene. Her kombineres læring med spill og utfordringer for både store og små grupper. En guidet omvisning varer vanligvis i 40 minutter, men tidsbruk kan justeres etter ønske.

Engineering Challenge20160226 Engineerium 700

Prøv det interaktive spillet Engineering Challenge. Her blir dere utfordret i team til å utvikle et nyoppdaget oljefelt og kjempe om kontrakt for å levere den beste løsningen. Spillet varer i 2 timer, kan spilles på norsk og engelsk og passer for grupper på 5 – 32 deltakere.

Quiz og konkurranse i utstillingen20160226 Engineerium 585

For både små og store grupper tilbyr vi quiz og konkurranser i utstillingen. Med appen «Engineerium» kan dere spille og konkurrere i EnergyLab og vi kan tilpasse andre quizer i utstillingen til dine behov. Disse aktivitetene  kan også kombineres med en guidet omvisning.

Minglesesjoner 20160226 Engineerium 438

Alle aktiviteter i Engineerium kan kombineres med servering av mat og drikke. Utstillingen kan også brukes til minglesesjoner uten ekstra aktiviteter. Kontakt oss på post@engineerium.no så blir vi enige om hva som passer best for din gruppe!