HMS

Helse, miljø og sikkerhet er veldig viktig for olje- og gassbransjen. Du kan lære mer om hvordan nestenulykker har hjulpet oss med å sette fokus på og styrke HMS-arbeid og ført til forbedringer i bransjen. Du kan også kartlegge din egen HMS-risikoprofil ved å ta en test.

HMS i bransjen

Olje- og gassbransjen var tidligere kjent som en risikofylt og farlig bransje, men vi har tatt lærdom av våre feil. I dag er helse, miljø og sikkerhet like viktig på plattformen som på kontoret. Gode rutiner og strenge regler bidrar til å holde ulykkesstatistikkene nede — det er vi stolte av.

 

HMS i Aker Solutions

I Aker Solutions lever vi etter prinsippet om god helse, miljø og sikkerhet (HMS) blant våre ansatte. Derfor deler vi hvert år ut priser til spesielt gode HMS-prestasjoner. Vi har bedt noen ansatte dele sine HMS- forpliktelser med oss. Sjekk ut hva vi legger i god HMS.

 

HMS risikotest

Test deg selv, hvor bevisst du er på helse, miljø og sikkerhet i hverdagen. Hva er dine strek og svake sider? Kanskje vil den fortelle deg at du bør bruke sykkelhjelm, lære deg å bruke branslukkingsapparat eller ta trappa i stedet for å ta heisen. Tar du utfordringen?

 

Utforsker det ukjente

På denne veggen bruker vi fotokunst til å vise noe av det værer utstyret vårt må bygges for å tåle. Vi jobber i de tøffeste forholdene over vann, og utforsker de dypeste stedene på havbunnen.